Туристички апартмани во центарот на Скопје
Идеално сместување во приватни апартмани при вашиот престој во Скопје
Апартман бр.1 - На Градски Плоштад
Апартман од 31 м2 кој се наоѓа во строгиот центар на градот.
Има уникатен поглед на самиот плоштад и тврдината Kале.
Станот е комплетно опремен со клима, интернет, кабелска телевизија, опремена кујна и сите неопходни додатоци и обезбен паркинг простор.
кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш
контактирај по телефон   телефон      контактирај по e-маил   e-маил  
Апартман бр.2 - До парламент на Р.Македонија
Апартман од 35 м2 кој се наоѓа во центарот на градот, веднаш до парламент на Р.Македонија
Станот е комплетно опремен со клима, интернет, кабелска телевизија, опремена кујна .
кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш
контактирај по телефон   телефон      контактирај по e-маил   e-маил Види ја локацијата
Апартман бр.3 - До државна болница
Апартман од 25м2 кој се наоѓа во поширокиот центар на градот.
Се наоѓа на непосредна близина на Државна болница, опремен е со кабелска телевизија, клима, бежичен интернет и посебен паркинг.
кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш
контактирај по телефон   телефон      контактирај по e-маил   e-маил Види ја локацијата
Aпартман бр.4- До државна болница
Апартман од 30м2 кој се наоѓа во поширокиот центар на градот.
Се наоѓа на непосредна близина на Државна болница, опремен е со кабелска телевизија, бежичен интернет и посебно паркинг место.
кликни да зголемиш кликни да зголемиш
контактирај по телефон   телефон      контактирај по e-маил   e-маил Види ја локацијата
Aпартман бр.5- Во близина на Рамстор
Апартман од 35м2 кој се наоѓа во поширокиот центар на градот.
Се наоѓа на близина на Државна болница и во близина на трговскиот центар Рамстор.
кликни да зголемиш кликни да зголемиш
контактирај по телефон   телефон      контактирај по e-маил   e-маил Види ја локацијата
Панорамски поглед на Скопје од Кале
Апартман бр.6 - Кај Европски Универзитет
Aпартманот е 40м2 и е на 5мин. пешки од градскиот плоштад во близина на Европски Универзитет и Рамстор. Истиот има сопствен паркинг и може да престојуваат две до три лица. Опремен е со клима, ТВ-кабловска и интернет
кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш
Aпартман бр.7 - Во близина на Европски Универзите
Aпартманот е 20м2, опремен е со кабловска телевизија, интернет, WiFi, клима, со сопствен паркинг и мини бар со фрижидер. Може да престојуваат максимум две лица.
кликни да зголемиш кликни да зголемиш
Апартман бр.8 - Плоштад
Aпартманот е 37м2, се наоѓа во строгиот центар на Скопје на најфренкфентната улица Македонија. Истиот е опремен со клима уред, кабловска ТВ и обезбеден паркинг простор.
Цената изнесува 30 евра и може да престојуваат две до три лица
кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш
Aпартман бр.9 - Плоштад, Дестан
Aпартманот е 45м2, се наоѓа во најстрогиот центар на Скопје до Триумфалната Капија. Истиот е опремен со клима уред, кабловска ТВ, WiFi и обезбеден паркинг простор.
кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш

 Корисни информации за Скопје

  • Градот Скопје  www.skopje.gov.mk има околу 900 000 жители и е главен град на Р. Македонија. Автобускиот превоз (Меѓуградски и Меѓународен) како и Железничкиот се наоѓаат на исто место познато како транспортен центар. Аеродромот Александар Велики www.airports.com.mk е на оддалеченост од околу 30км. од центарот на Скопје.

  • Во Скопје има доста менувачници кои работат од 08:00-20:00 часот. И промената на странски валути е без провизија. Едно евро се менува за 61,7 денари. Сличен е курсот и во официјалните банки.

  • Едни од најпознатите ресторани во Скопје се Далметфу, ресторант Пивница како и национален Ресторан Македонка Кука.
    Скопје има голем број на пекари и сендвичари.

  • Македонската опера и балет www.mob.com.mk се наоѓаат на левата страна од реката Вардар. Најпознато и најдобро кино се Милениум и киното Рамстор во трговскиот центар Ramstore Mall. Градскиот грговски центар кој се наоѓа на кејот на реката Вардар и излегува на самиот плоштад е најголемиот трговски центар во Скопје.

  • Најдобро снабдени Супер маркети се Тинекс и Веро. Зелените пазари нудат најголем број земјоделски производи.

  • Сите услуги во врска со вашето возило можете да ги најдете во една од најдобрите компании за сервис на возила www.novus.com.mk